Στον χώρο αυτό μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια φτιαγμένα και διακοσμημένα με μεράκι. Χρησιμοποιήσαμε διάφορα υλικά που βρήκαμε καταχωνιασμένα στο μπαούλο της γιαγιάς ή παραπεταμένα ή στους περιπάτους μας στο δάσος και στη φύση.

Όλα αυτά τα συνδυάσαμε με υλικά από αποθήκες και εταιρείες που ξεχωρίσαμε. Το μέταλλο, τα μεταλλικά εξαρτήματα και στοιχεία, το σύρμα και το ατσαλόσυρμα και ο πηλός μαζί με το ύφασμα, τις κορδέλες, τις χάντρες, τις δαντέλες, το νήμα, το μαλλί, τα κερόσχοινα, την τσόχα και τα κουμπιά πήραν μορφή και σχήμα σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθειά μας να παντρέψουμε την παράδοση με το μοντέρνο χρησιμοποιήσαμε διάφορες τεχνικές παλιές και καινούριες: ντεκουπάζ, κέντημα, ραπτική, πλέξιμο με βελόνες και βελονάκι τσιγκελάκι, παλαίωση αντικειμένων, κρακελέ. Θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον τα δημιουργήματα και οι χειροτεχνίες μας, προτάσεις για όμορφα, χρηστικά, πρωτότυπα και οικονομικά ολοκληρωμένα πακέτα βάφτισης. Η γκάμα μας περιλαμβάνει , μπομπονιέρες, προσκλητήρια, κρεμαστές μπομπονιέρες, πουγκιά, βαπτιστικά ρουχαλάκια, βαπτιστικά παπουτσάκια, ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης για τον νονό ή την νονά, γυάλινα μπουκάλια, πήλινα βαζάκια ζωγραφιστά, παιχνίδια. Όλα αυτά σεχριστουγεννιάτικα,πασχαλινά, εποχιακά ή διαχρονικά, κλασικά, παραδοσιακά και μοντέρνα. Και για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό για γενέθλια, εορταστικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις έχουμε ιδέες και προτάσεις βγαλμένες από εικόνες και ήρωες γνωστών παραμυθιών.